Μενού
Your Cart

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Τρόπος παράδοσης και κόστος αποστολής

To veggie story παραδίδει τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας. Ελάχιστη παραγγελία είναι τα 25 ευρώ και η παράδοση είναι δωρεάν από δική μας μεταφορική. Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι τα βόρεια προάστια του νομού Αττικής. Για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 ευρώ μπορεί να γίνει παράδοση χωρίς κόστος στον ευρύτερο ν. Αττικής,κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Οι παραγγελίες παραδίδονται σε μια εργάσιμη ημέρα. Ωστόσο παρέχεται η δυνατότητα αν εξυπηρετεί τον πελάτη να πραγματοποιηθεί παράδοση την επόμενη μέρα και σε προκαθορισμένη ώρα, αν αυτό ζητηθεί.Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιβάρυνση, εφόσον παραλάβετε τα προϊόντα σας από κάποιο κατάστημα μας.

Το veggie story δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό του. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων, υπάλληλος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικώς, προκειμένου να δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


Τρόποι πληρωμής των προϊόντων

Το veggie story διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος:

  • Με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα
    (Visa, MasterCard, Maestro, JCB). Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την παράδοση των προϊόντων με ασύρματο pos που διαθέτουμε.
  • Με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση του προϊόντος

Εχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

  • Με χρήση PayPal

Κατά τη χρήση του PayPal, οι τραπεζικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ στο veggie story. Η PayPal κρυπτογραφεί και προστατεύει τον αριθμό της κάρτας σας. Επίσης, μέσω της πλατφόρμας του Paypal, μπορείτε να κάνετε πληρωμές με τις κάρτες Diners & American Express.

  • Με πληρωμή και παραλαβή στο κατάστημά μας

Το veggie story διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση ή την πραγματοποίηση παραγγελίας από πελάτη με τον οποίο εκκρεμεί δικαστική διαφορά.

Πληκτρολογείστε το Τ.Κ. της διεύθυνσης που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας και δείτε αν εξυπηρετούμε την περιοχή σας.