Μενού
Your Cart

Ποιοι Είμαστε

Η ιστορία των "Veggie Story" ξεκίνησε να γράφεται πολλά χρόνια πριν απο τον παππού, Σωτήρη . Καθημερινά, ξεκινούσε με το κάρο του απο τη δυτική Αττική να πάει στην λαχαναγορά, να διαλέξει φρέσκα φρούτα και λαχανικά για τους πελάτες του. Οι ώρες στο δρόμο απέφεραν εκτός απο τα απαραίτητα προς το ζήν και όμορφες ιστορίες που συζητούσε με την οικογένειά του στο τέλος κάθε γεμάτης ημέρας.

Δυο γενεές μετά η παράδοση συνεχίζεται απο τους απόγονους του Σωτήρη Μπαρδή. Με πιο σύγχρονα μέσα, αλλά με τον ίδιο ζήλο και αγάπη για το αντικείμενο της μαναβικής.

Κύριο μέλημά μας παραμένει να βρίσκουμε καθημερινά και να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα επιλεγμένα προσεκτικά. Όλα αυτά τα χρόνια, με κληρονομιά το μεράκι και τη τεχνογνωσία φροντίζουμε να διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία και τις προσιτές τιμές ώστε να χτίζουμε και να διατηρούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης. Οι συνεργασίες μας σε προϊόντα παντοπωλείου βασίζονται κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις που έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμάς. Την άψογη ποιότητα που είναι αδιαπραγμάτευτη. Πλέον η εταιρία «Veggie Story» δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων και κυρίως της μαναβικής με 3 φυσικά καταστήματα στελεχωμένα με φιλικό και πρόθυμο προσωπικό για να σας εξυπηρετήσει . Θα μας βρείτε στην πλατεία Βαρυμπόμπης,στην Κηφισιά και στα Μελίσσια καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα veggiestory.gr

Πληκτρολογείστε το Τ.Κ. της διεύθυνσης που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας και δείτε αν εξυπηρετούμε την περιοχή σας.